ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΑΚΤΟ Alumni

A K T O
A

ΑΚΤΟ Alumni

Οι απόφοιτοι του ΑΚΤΟ αποτελούν υπολογίσιμη δύναμη στον καλλιτεχνικό και επαγγελματικό χώρο, με σημαντική προσφορά στην προώθηση του design, των τεχνών και της οικονομίας, σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Γι αυτό το λόγο στον ΑΚΤΟ δημιουργήσαμε το AKTO Alumni με σκοπό να ενώσουμε τους αποφοίτους μας και να δημιουργήσουμε την μεγαλύτερη κοινότητα τέχνης και design στην Ελλάδα.

Το AKTO Alumni, μέσα από εκδηλώσεις, δράσεις, και δραστηριότητες, προσφέρει ευκαιρίες στα μέλη του για επαγγελματική, ακαδημαϊκή, προσωπική, και κοινωνική ανάπτυξη, καθώς και διασύνδεση.

Ο AKTO επιδιώκει συνεχή επαφή με τους αποφοίτους του, παρέχοντάς τους υποστήριξη στο ξεκίνημα της καριέρας τους αλλά και μελλοντικά. Μοναδικές δυνατότητες δικτύωσης και γέφυρες με την Αγορά δημιουργούνται για τους αποφοίτους μέσα από την ανάθεση real life projects, που προκύπτουν από τη συνεργασία του ΑΚΤΟ με σημαντικές εταιρείες, φορείς και οργανισμούς. Ξεχωριστή θέση κατέχουν και οι συνεργασίες με πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, οι οποίες προσφέρουν στους αποφοίτους μοναδικές εμπειρίες γνώσης και εξέλιξης σε ακαδημαϊκό επίπεδο.

Παράλληλα, οι απόφοιτοι απολαμβάνουν ευκαιρίες ανάδειξης του έργου τους, μέσα από εκθέσεις και εκδηλώσεις που διοργανώνει ο ΑΚΤΟ στους χώρους του αλλά και σε σημαντικούς πολιτιστικούς – εκθεσιακούς χώρους και μουσεία. Οι εκδηλώσεις υποστηρίζονται από όλα τα επικοινωνιακά οχήματα του ΑΚΤΟ.

Τέλος, οι απόφοιτοι του ΑΚΤΟ έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης μέσω του τμήματος ΑΚΤΟ Κατάρτιση. Το εξειδικευμένο αυτό τμήμα έχει δημιουργηθεί με στόχο να δώσει ώθηση στις δεξιότητες των ενηλίκων, στην ανάδειξη των ταλέντων τους και στην ευχερέστερη εξέλιξή τους στον επαγγελματικό στίβο.

 

Αν έχετε αποφοιτήσει από τον ΑΚΤΟ και θέλετε να γίνετε επίσημο μέλος της κοινότητας ΑΚΤΟ Alumni, μπορείτε να στείλετε το αίτημα σας στο alumni@aktocollege.gr

 

Δείτε εδώ τα νέα των αποφοίτων μας.

Back to Top