ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ
Πίσω στα νέα μας

AKTO Art & Design Show 2022

Πότε

05/07/2022 - 30/09/2022

Που

Campus Αθήνας & Campus Θεσ/νίκης

Η καθιερωμένη, ετήσια έκθεση του ΑΚΤΟ, εγκαινιάστηκε στο campus της Αθήνας την Τρίτη 5 Ιουλίου και στο campus της Θεσσαλονίκης την Τετάρτη 6 Ιουλίου σε εορταστική & urban ατμόσφαιρα. Το ΑΚΤΟ Αrt & Design Show είναι η μεγαλύτερη σε εύρος έκθεση στις τέχνες και το ντιζάιν της ελληνικής φοιτητικής κοινότητας και η διάρκεια της είναι έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2022.

 

Τα εγκαίνια ήταν μια μεγάλη γιορτή καθώς ήταν η στιγμή που, όλοι μαζί, ξεναγηθήκαμε στην έκθεση που αποτυπώνει όσα κατακτήθηκαν στον ΑΚΤΟ, στη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, στις φυσικές & ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας, σε όλες τις ειδικότητες και τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

 

Συγκεκριμένα, η έκθεση στην Αθήνα αναπτύσσεται στους έξι ορόφους του κτηρίου (συνολικής έκτασης 5.500τ.μ) και, στη Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, ξεδιπλώνεται στα 2500 τ.μ. Στα δύο campuses παρουσιάζονται αντιπροσωπευτικά έργα από όλο το φάσμα ειδικοτήτων Art & Design και τα εγκαίνια συγκέντρωσαν -όπως κάθε χρόνο- το ενδιαφέρον φίλων της τέχνης και του ντιζάιν, σχεδιαστών, ακαδημαϊκών, εύρος καλλιτεχνών, designers, φοιτητών άλλων πανεπιστημίων, αποφοίτων και φίλων της κοινότητας του ΑΚΤΟ.

 

Φοιτητές από όλες τις ειδικότητες, μαζί με τους καθηγητές τους, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και οι επισκέπτες του ΑΚΤΟ Αrt & Design Show 2022 είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εμπειρία AKTO και τη διαδρομή σπουδών, ερχόμενοι σε άμεση επαφή με το εκπαιδευτικό έργο του ΑΚΤΟ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Οι ειδικότητες που ξεδιπλώνονται στους ορόφους των εντυπωσιακών campuses, είναι οι ακόλουθες:

 

Γραφιστική

Διακόσμηση – Αρχιτεκτονική

Φωτογραφία

Σχέδιο Μόδας

Product Design

Εικαστικά

Comics

Animation

Game Design

 

Αναλυτικά, το χωροταξικό της έκθεσης, μπορείτε να το βρείτε εδώ για την Αθήνα, και εδώ για την Θεσσαλονίκη.

Ξεχώρισαν οι Διπλωματικές Εργασίες των τελειόφοιτων BA (Hons) και MASTER of ARTS στα επικυρωμένα από το πανεπιστήμιο Μiddlesex University London προγράμματα σπουδών, οι οποίες είναι πάντα απόρροια εκτεταμένης έρευνας με εφαρμογές σε φρέσκιες και καινοτόμες ιδέες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σήμερα και το πνεύμα της εποχής!

Η βραδιά των εγκαινίων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο party, με DJ, μουσική και χορευτική διάθεση! Δροσερές μπύρες και μηλίτης, προσφορά της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας, απογείωσαν την βραδιά.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο campus της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, έως τις 30 Σεπτέμβριου και stay tuned καθώς, όπως υπήρξε Opening party, θα υπάρξει και Closing party για το ΑΚΤΟ Αrt & Design Show 2022 το Σεπτέμβρη.

#aktoexperience #akto50years

 

Διάρκεια – Ώρες λειτουργίας:
Αθήνα | Ευελπίδων 11Α (Πεδίον Άρεως)
Διάρκεια: 5/7 έως 30/9/2022 – Ώρες: Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 9:00 έως 17:00.
Θεσσαλονίκη | 26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου (δίπλα στο MET Hotel)
Διάρκεια: 6/7 έως 30/9/2022 – Ώρες: Καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από 9:00 έως 17:00.

 

 

*Photo credit οπτικής ταυτότητας: Αικατερίνη-Μαρία Νικολακάκη / BA (Hons) in Graphic Design / Matt Elliott – Songs Collection

Back to Top