ΚΛΕΙΣΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Στα 100 καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα Αρχιτεκτονικής & Design της Ευρώπης!

A K T O
A

Στα 100 καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα Αρχιτεκτονικής & Design της Ευρώπης!

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το DOMUS Magazine, ο ΑΚΤΟ κατατάσσεται στα 100 καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα Αρχιτεκτονικής & Design της Ευρώπης, για το έτος 2013.

To εμβληματικό ιταλικό περιοδικό, που εδώ και σχεδόν έναν αιώνα όρισε τάσεις, προανήγγειλε κινήματα και συνέδεσε με αξεπέραστο τρόπο το design με την αρχιτεκτονική, επέλεξε τις καλύτερες σχολές στον Τομέα και τις συμπεριέλαβε στην Ειδική Έκδοση με τίτλο “Europe’s Top 100 School of Architecture & Design 2013”. Η έκδοση κυκλοφόρησε με το DOMUS Δεκεμβρίου 2012 (www.domusweb.it).

Ήδη από το 2011 ο ΑΚΤΟ είναι επίσημο μέλος του CUMULUS, της Παγκόσμιας Ένωσης Πανεπιστημίων και Κολλεγίων Τέχνης, Design και Media. Μία ένωση που απαρτίζεται απο τα πλέον καταξιωμένα πανεπιστήμια στον κόσμο, το Cumulus κατατάσσει τον ΑΚΤΟ στην κορυφή του Παγκόσμιου Ακαδημαικού στερεώματος, καθιστώντας το ως το μοναδικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα με αυτήν τη τιμητική διάκριση.

Το Cumulus απαριθμεί 257 εκπαιδευτικά ιδρύματα-μέλη και πάνω από 250.000 φοιτητές από 54 χώρες. Εκπροσωπεί την ανώτερη εκπαίδευση στην τέχνη, το design και τα media, προωθεί την καινοτομία, και βοηθάει την ανταλλαγή ιδεών και τάσεων που διέπουν το design στις μέρες μας.

Είναι γεγονός, πως πέρα από τις ακαδημαϊκές δομές, τις εγκαταστάσεις, τις προδιαγραφές και τις λειτουργίες του κολεγίου, αυτό που το κάνει πραγματικά ξεχωριστό είναι το ανθρώπινο δυναμικό του. Αξίζει λοιπόν να σημειωθεί, ότι στην κατάκτηση αυτών των ακαδημαϊκών διακρίσεων, συνέβαλλαν με το έργο τους οι καθηγητές, οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΑΚΤΟ, που κάθε χρόνο διακρίνονται στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς. Τους ευχαριστούμε!

Στις δύσκολες απαιτήσεις των καιρών, συνεχίζουμε δυναμικά, προσφέροντας ποιοτική και εξειδικευμένη εκπαίδευση σε επίπεδο Bachelor & Master, με την επικύρωση του Middlesex University. Μένουμε πιστοί σε αξίες, που έχουν επίκεντρο τον άνθρωπο, και εξελισσόμαστε διαρκώς, σχεδιάζοντας προγράμματα σπουδών, που εφαρμόζουν τη Θεωρία στην Πράξη και συνδυάζουν τις Τέχνες με τις Επιστήμες.

Back to Top