Συνεργασία AKTO & KAISER | “Reflections Young Photographers 2018”

Η Kaiser, ένα brand συνυφασμένο με την ποιότητα, εμπιστεύθηκε τον μεγαλύτερο εκπαιδευτικό όμιλο Art & Design της χώρας, τον ΑΚΤΟ, και έδωσε την ευκαιρία στους νέους σπουδαστές Φωτογραφίας να ζήσουν μία προσομοίωση πραγματικών απαιτήσεων διαφημιστικής φωτογράφισης και να δοκιμάσουν διαφορετικές τεχνικές, φακούς, πολλαπλές λήψεις και ενότητες συμμετέχοντας στον διαγωνισμό “Reflection Young Photographers 2018”.

Ο διαγωνισμός υλοποιήθηκε με την έμπειρη καθοδήγηση των φωτογράφων καθηγητών Γιάννη Γιαννακόπουλου, Χριστιάννας Πετουσάκη και Ιουλίας Λαδογιάννη και οι σπουδαστές του ΑΚΤΟ αποτύπωσαν με τον φακό τους ένα από τα πιο εμβληματικά μπουκάλια μπύρας στην Ελλάδα.

Τα έργα που προέκυψαν αξιολογήθηκαν από κριτική επιτροπή που την αποτελούσαν η Κωνστανίνα Γκιτάκου, συντάκτρια του περιοδικού “Φωτογράφος”, η Γεωργία Ασκητοπούλου, Senior Brand Manager της Kaiser, ο Γιώργος Δρακόπουλος, διακεκριμένος φωτογράφος στον κλάδο της γαστρονομίας, ο Απόστολος Κοτσάμπασης Editor in Chief του περιοδικού Mancode και η Ελίνα Φίλια Creative Director της διαφημιστικής εταιρείας McVictor & Hamilton.

Στην συνέχεια ο εκθεσιακός χώρος του ΑΚΤΟ φιλοξένησε τις 30 καλύτερες φωτογραφίες του διαγωνισμού σε μια έκθεση που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Κατά την διάρκεια των εγκαινίων, πραγματοποιήθηκε βράβευση από την Kaiser των 9 νικητών του διαγωνισμού, που ξεχώρισαν σε 3 διαφορετικές θεματικές ενότητες: Οι νικητές στην κατηγορία Gastronomy είναι οι Ευαγγελία Βαβουράκη (1η θέση), Μαρίνα Παπάζογλου (2η θέση), Σωτήρης Ζερβάς (3η θέση). Στην κατηγορία Εveryday life moments βραβεύτηκαν οι: Γιώργος Χαραλάμπους (1η θέση), Αντώνης Κουβίδης (2η θέση), Ελένη Ψωμά (3η θέση). Τέλος, στην κατηγορία Kaiser product inspired shots βραβεύτηκαν οι Ολίνα Κάτσαρη (1η θέση), Σωτήρης Ζερβάς (2η θέση) και Χριστιάνα Τσιώρου (3η θέση).

back_button

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
face to face