Πρωτοποριακές προτάσεις σχεδιασμού ρολογιών από τους Product Designers του ΑΚΤΟ

Το γνωστό brand ρολογιών OOZOO εγκαινίασε μια πρωτοποριακή συνεργασία με τον ΑΚΤΟ, και στηρίζοντας έμπρακτα τους νέους Ελληνες Product Designers τους έδωσε την δυνατότητα να σχεδιάσουν τα νέα ρολόγια της OOZOO.

Η ομάδα των νέων σχεδιαστών ανταποκρίθηκε με ενθουσιασμό στην πρόταση και αξιοποιώντας την ευκαιρία ανέδειξε τα ταλέντα και τις δεξιότητες της παρουσιάζοντας μια σειρά από πρωτοποριακές προτάσεις σχεδιασμού ρολογιών.

Τις καλύτερες προτάσεις ανέδειξε κριτική επιτροπή στην οποία συμμετείχαν σημαντικοί Product Designers όπως ο Ανδρέας Βαρώτσος, ο Γιάννης Γκίκας και ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Διοσκουρίδης. Το σύνολο των προτάσεων παρουσιάστηκε σε έκθεση στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΑΚΤΟ (AKTO Gallery) όπου οι νέοι Βιομηχανικοί Σχεδιαστές κέρδισαν τις εντυπώσεις και τα θερμά σχόλια των επισκεπτών για την πρωτοποριακή τους προσπάθεια.

Την βραδιά των εγκαινίων απονεμήθηκαν τα βραβεία στους νικητές από τον Ολλανδό ιδρυτή και δημιουργό της OOZOO κ. Marc Lothmann.

Νικητές του διαγωνισμού (με αλφαβητική σειρά): Γιάννης Ανεμάς, Φώτης Καμπόλης, Ανδρέας Σπυριδάκος. Έπαινοι: Ελένη Λάμπρου, Λυδία Παππά.

Στην έκθεση συμμετείχαν οι σπουδαστές και απόφοιτοι του ΑΚΤΟ: Γιάννης Ανεμάς, Ανδρέας Σπυριδάκος, Γιώργος Πάλλης, Ναταλία Γεμελιάρη, Ηλίας Χατζηγιάννης, Δημήτρης Φιλιππής, Λυδία Παππά, Eλένη Λάμπρου & Φώτης Καμπόλης.

Υπεύθυνος καθηγητής project: Αλέξης Αγγελίδης (Βιομηχανικός Σχεδιαστής – Διευθυντής κλάδου Product & Design Innovation AKTO).

Το φθινόπωρο του 2018 οι νικητές θα ταξιδέψουν στο Άμστερνταμ σε ένα ταξίδι προσφορά από την ΟΟΖΟΟ Greece όπου θα επισκεφθούν και τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Ολλανδία.

back_button

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
AKTO Early Entry Plus