Σπουδαστές του ΑΚΤΟ σχεδιάζουν τις φθινοπωρινές βιτρίνες των πολυκαταστημάτων “notos”

Για ακόμα μια χρονιά, τα πολυκαταστήματα “notos” εμπιστεύθηκαν την καλλιτεχνική ματιά των σπουδαστών του ΑΚΤΟ για τις βιτρίνες των καταστημάτων τους σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη και Καλαμάτα.

Σε συνέχεια του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε, η Ιωάννα Χορχορόνη, σπουδάστρια Graphic Design στον ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκης, ξεχώρισε για την εξαιρετική της δουλειά και το αισθητικό αποτέλεσμα του concept που πρότεινε, υπό την καθοδήγηση του καθηγητή Graphic Design Λευτέρη Κοντογιάννη.

Το φετινό φθινόπωρο για τα notos “ντύθηκε” με την ιδέα “Autumn Patterns”, μια ιδέα που όπως η ίδια η σπουδάστρια σημειώνει, προέκυψε έπειτα από εκτενή έρευνα για τον τρόπο σχεδιασμού βιτρινών και μέσα από την προσωπική της αγάπη για το μινιμαλιστικό σχεδιασμό και τα μινιμαλ μοτίβα.

Η Ιωάννα Χορχορόνη αναφέρει χαρακτηριστικά: «Επέλεξα να συνθέσω μια χρωματική παλέτα από φθινοπωρινούς τόνους, δημιουργώντας μια σειρά από patterns επηρεασμένα από τις εικόνες που μας χαρίζει το Φθινόπωρο. Τα πεσμένα φύλλα, η βροχή, ο συννεφιασμένος ουρανός και το βρεγμένο χώμα, αποτέλεσαν την έμπνευσή μου για την τελική σχεδίαση των προτάσεών μου».

back_button

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
face to face