Σπουδαστές του ΑΚΤΟ σχεδιάζουν τις καλοκαιρινές βιτρίνες των notosgalleries, για τρίτη συνεχή χρονιά!

Για τρίτη συνεχή χρονιά, τα notosgalleries εμπιστεύτηκαν στους σπουδαστές του κολεγίου το σχεδιασμό των καλοκαιρινών βιτρινών των πολυκαταστημάτων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στον Πειραιά και στην Καλαμάτα.

Οι φετινές καλοκαιρινές βιτρίνες “ντύθηκαν” με την πρόταση “Slice of Summer”, της Ελευθερίας Πατοπούλου, σπουδάστριας Graphic Design στον ΑΚΤΟ Θεσσαλονίκης.

Τα γνωστά πολυκαταστήματα έδωσαν, και φέτος, την ευκαιρία στους νέους designers του ΑΚΤΟ, να εκφραστούν μέσα από τη βιτρίνα, το βασικό σημείο έλξης & προβολής του καταστήματος.

Μηνύματα αισιοδοξίας, ελπίδας και απόδρασης από την καθημερινότητα συνθέτουν την τελική εικόνα στις βιτρίνες των notosgalleries, που “άνοιξαν” στις αρχές Ιουνίου και έδωσαν μία άκρως καλοκαιρινή πινελιά στο αστικό τοπίο που εντάσσονται.

Με έμπνευση από το φως και τα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού, σπουδαστές των προγραμμάτων Graphic Design & Interior Architecture (Αθήνας και Θεσσαλονίκης) συνεργάστηκαν και κατέθεσαν -στο πλαίσιο διαγωνισμού- τις δημιουργικές τους προτάσεις.

Η κριτική επιτροπή των notosgalleries επέλεξε, υλοποίησε και επιβράβευσε δύο από τις προτάσεις, της Τόνιας Σακελλαρίδου και του Γιώργου Μάτσια, οι οποίες έντυσαν, για το διάστημα Ιούνιος – Ιούλιος 2015, τις βιτρίνες σε όλο το δίκτυο καταστημάτων.

Το 2014, εγκαινιάστηκε η συνεργασία ΑΚΤΟ και notosgalleries με στόχο την ανάδειξη της Δημιουργικότητας στην Πόλη αλλά και τη σύνδεση του brand με τον αστικό ιστό. Η γνωστή αλυσίδα πολυκαταστημάτων, προσέγγισε τον ΑΚΤΟ αναθέτοντας στους σπουδαστές Αθήνας και Θεσσαλονίκης διαγωνισμό σχεδιασμού βιτρίνας.

Το θέμα του διαγωνισμού “City Colors” αποτυπώθηκε στις καλοκαιρινές βιτρίνες (Ιούνιος -Αύγουστος 2014), μέσα από τη ματιά και τη φρεσκάδα των νέων δημιουργών που δυσκόλεψαν την κριτική επιτροπή, καταθέτοντας πρωτότυπες σχεδιαστικές λύσεις χρησιμοποιώντας χάρτες, σύμβολα και εικόνες που παραπέμπουν στη δόμηση της σύγχρονης πόλης.

back_button

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
AKTO Early Entry Plus