Εκπαιδευτική επίσκεψη ΑΚΤΟ στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά οι τριτοετείς σπουδαστές του προγράμματος σπουδών Interior Architecture του ΑΚΤΟ πραγματοποίησαν επίσκεψη στις ιστορικές εγκαταστάσεις της πρώην Γαλλικής εταιρείας Μεταλλείων Λαυρίου, στο πλαίσιο του μαθήματος “Επανάχρηση Χώρων”.

Το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου παρουσιάζει εξαιρετικό εκπαιδευτικό ενδιαφέρον καθώς αποτελεί μοναδικό μνημείο βιομηχανικής αρχαιολογίας και αρχιτεκτονικής, ενώ στους χώρους του διατίθενται εγκαταστάσεις για τη στέγαση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων αιχμής. Στην ξενάγηση συνόδευσαν τους σπουδαστές οι αρχιτέκτονες και καθηγητές του προγράμματος σπουδών Βαγγέλης Κανελλόπουλος, Αντωνία Κονδύλη και Κώστας Καλαϊτζάκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου είναι το μοναδικό στην περιοχή της Αττικής που εξειδικεύεται σε τομείς-κλειδιά της σύγχρονης εφαρμοσμένης τεχνολογίας, όπως είναι η πληροφορική, η ηλεκτρονική τεχνολογία, οι τηλεπικοινωνίες, η ρομποτική, η τεχνολογία laser, η περιβαλλοντική τεχνολογία, η εξοικονόμηση ενέργειας, η ναυπηγική, η θαλάσσια τεχνολογία, κ.α.

Δείτε μέσα από τη ματιά των σπουδαστών του ΑΚΤΟ στιγμιότυπα από την εκπαιδευτική επίσκεψη:

back_button

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
face to face