Γιατί στον ΑΚΤΟ

Why in AKTO

Εδώ και 45 χρόνια, ο ΑΚΤΟ, έχει προσφέρει τη δυνατότητα σε χιλιάδες αποφοίτους του να διακριθούν καλλιτεχνικά και επαγγελματικά, διαμορφώνοντας την αισθητική τους αγωγή και δίνοντας τους όλα τα μέσα και τα εργαλεία για να εξελιχθούν και να ωριμάσουν ως δημιουργοί. Σήμερα, συνεχίζοντας σταθερά να υπηρετεί την άνοδο της εικαστικής παιδείας στη χώρα μας, έχει κατακτήσει την κορυφή στο χώρο του Art & Design αποκτώντας μοναδικό κύρος, γιατί:

Καλύπτει όλο το φάσμα του Design
Είναι ο μόνος εκπαιδευτικός οργανισμός στη χώρα μας, που προσφέρει όλες τις ειδικότητες του Art & Design, δίνοντας στο σπουδαστή τη δυνατότητα να διαλέξει όποια κατεύθυνση ταιριάζει στις κλίσεις και στα ταλέντα του.

Συνδέει ιδανικά την Τέχνη με την Επιστήμη
Κάνοντας τη Θεωρία Πράξη, προσφέρει προγράμματα σπουδών σύγχρονα, ευέλικτα και τόσο προηγμένα, ώστε να οδηγούν τους νέους δημιουργούς με σιγουριά στους δρόμους της καλλιτεχνικής και επαγγελματικής αναγνώρισης.

Οι σπουδές στον ΑΚΤΟ οδηγούν στην απόκτηση τίτλων σπουδών με διεθνή αναγνώριση
Ο ΑΚΤΟ έχει τη μακροβιότερη, σταθερή συνεργασία με ξένο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα λειτουργώντας από το 1991 με την επικύρωση του Middlesex University. Οι απόφοιτοί του, αποκτούν τους διεθνώς αναγνωρισμένους τίτλους ΒΑ (Ηοnours) Degree και Master of Arts in Design του Middlesex University.

Κατακτά συνεχώς ακαδημαϊκές διακρίσεις
Σε επιβεβαίωση του ακαδημαϊκού έργου που παράγεται εδώ, ο ΑΚΤΟ έχει αποσπάσει σημαντικές διεθνείς διακρίσεις.

  • Από το 2011, αποτελεί το μοναδικό ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα, το οποίο είναι επίσημο μέλος της CUMULUS ASSOCIATION (της Παγκόσμιας Ένωσης Πανεπιστημίων και Κολεγίων Τέχνης, Design και Media), που απαρτίζεται από τα πλέον καταξιωμένα πανεπιστήμια στον κόσμο.
  • Σύμφωνα με έρευνα που δημοσίευσε το DOMUS Magazine, ο ΑΚΤΟ κατατάχθηκε στα 100 καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα Αρχιτεκτονικής & Design της Ευρώπης, για το έτος 2013.
  • Tο 2014, ο ΑΚΤΟ, κατέκτησε μια νέα ακαδημαϊκή διάκριση, την αναγνώρισή του ως μία από τις 11 καλύτερες σχολές Design διεθνώς, σύμφωνα με διαγωνισμό που διοργάνωσε η Cumulus Association σε συνεργασία με το ιταλικό περιοδικό Ottagono.

Προσφέρει ιδανικές συνθήκες σπουδών
Λειτουργώντας στα πιο σύγχρονα, άρτια εξοπλισμένα campus της χώρας μας και δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο κολεγιακό περιβάλλον συστηματικής εκπαίδευσης, εστιασμένης στην απόκτηση ουσιαστικών γνώσεων-εφοδίων για την επαγγελματική σταδιοδρομία των αποφοίτων του.

Είναι μια αληθινή “κυψέλη” γνώσης και δημιουργικότητας
Στον ΑΚΤΟ διδάσκουν μερικοί από τους πιο διακεκριμένους Έλληνες καλλιτέχνες, designers, αρχιτέκτονες και θεωρητικούς τέχνης που διακρίνονται τόσο για το καλλιτεχνικό όσο και το ακαδημαϊκό τους έργο εκφράζοντας ένα ελεύθερο και τολμηρό πνεύμα αναζήτησης και έρευνας που συνδέει όλες τις ειδικότητες.

Οι σπουδαστές γνωρίζουν πως λειτουργεί η Αγορά και δημιουργούν για μεγάλα Βrands ενώ σπουδάζουν
Ο ΑΚΤΟ με τον πιο συνεπή και παιδευτικά ενδεδειγμένο τρόπο, δίνει με τη μορφή ανάθεσης projects και διαγωνισμών, στους σπουδαστές όλων των προγραμμάτων την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες εμπειρίες, καθώς καλούνται να καλύψουν τις ανάγκες σπουδαίων brands, εταιριών ή οργανισμών.

143;18;topLeft;topRight
141;18;topLeft;topRight
181;18;topLeft;topRight
89;18;topLeft;topRight
110;20;topLeft;topRight
114;18;topLeft;topRight

 

British Accreditation Council

 

QAA
Γιατί στον ΑΚΤΟ 08/06/2015

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
face to face