Με 48 βραβεία στους φετινούς Αγώνες Νέων Σχεδιαστών… σπάσαμε το περσινό μας ρεκόρ!

Σπουδαστές και απόφοιτοι των προγραμμάτων Graphic Design και Product & Innovation Design βραβεύθηκαν, αποσπώντας συνολικά 48 έπαθλα στους Αγώνες Νέων Σχεδιαστών 2016 που διοργάνωσε το περιοδικό GR DESIGN, με την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στις 23/04, στο Μουσείο Μπενάκη Πειραιώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι απόφοιτοί μας Άγγελος Χατζόπουλος και Γιώργος Σκαλίδης, κέρδισαν και τα δύο “ειδικά” έπαθλα που δόθηκαν φέτος για πρώτη φορά: Το έπαθλο των 1500 ευρώ από την ALPHA BANK πήγε στον Άγγελο Χατζόπουλο για το σχεδιασμό της καλύτερης αφίσας, ενώ το νέο βιβλίο του Κώστα Καλφόπουλου με τίτλο “Φλίππερ” θα κυκλοφορήσει με το εξώφυλλο που σχεδίασε ο Γιώργος Σκαλίδης.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο διαγωνισμός “Εδώ τα φρέσκα” απευθυνόταν σε νέους δημιουργούς (21 – 33 ετών) που υπέβαλλαν τις συμμετοχές τους με έργα από όλους τους τομείς οπτικής επικοινωνίας και αξιολογήθηκαν από την 10μελή επιτροπή.

Είμαστε περήφανοι για όλους τους σπουδαστές και αποφοίτους μας, που ανοίγουν νέους ορίζοντες στο χώρο των Τεχνών και του Design και, απολαμβάνουμε αυτή την σαρωτική επιβράβευση, σε επιβεβαίωση της ποιότητας των σπουδών που προσφέρει ο ΑΚΤΟ.

Οι διακριθέντες ανά κατηγορία:

Έντυπα: Φαίδων Αρβανιτάκης, Λεωνίδας Κουτσινός // Λογότυπος: Φαίδων Αρβανιτάκης (2), Δήμητρα Καραγιάννη, Μάριος Μπαλάσκας, Αιμίλιος Γκαλίπης (2), Θεοδώρα Μπακούση, Ανδήλη Ραχούτη, Νικόλας Τσιώνης, Κατερίνα Μηλιαράκη // Αφίσα: Χάρης Μπεκράκης (2), Ανδήλη Ραχούτη, Άγγελος Χατζόπουλος, Βασίλης Πάλλας, CORN Studio [Ανδρέας Ξενούλης, Βάσια Καλοζούμη, Δήμος Στάθης] // Συσκευασία: Aριστοτέλης Μπαράκος, Βάσια Καλοζούμη, Μάρκος Ζουριδάκης, Αργύρης Αθανασιάδης // Εξώφυλλο: Κορίνα Μαρνελάκη, Κατερίνα Σπαθάρου // Διαφήμιση: Κατερίνα Αγγελικάκη, Μάρκος Ζουριδάκης // Σπουδαστικές εργασίες: Νίκος Διαμαντίδης (2), Εμμανουέλα Αντωνίου, Άγγελος Χατζόπουλος, Γιώργος Σταυρίδης, Αθηνά Κωνστιάντου, Δήμητρα Καραγιάννη, Άννα Σούμπαση, Χάρης Μπεκράκης, Νικόλας Τσιώνης, Κυριάκος Φιλιππής, Λεωνίδας Κουτσινός, Θεοδώρα Μπακούση, Σεραφείμ Λαζαρίδης, Βικτώρια Σόδη // Εικονογράφηση: Μάρκος Ζουριδάκης, Κωνσταντίνος Παπανέστης, Σοφία Ντέρου // Ψηφιακές Εφαρμογές: Κωνσταντίνος Παπανέστης // Εξώφυλλο για το βιβλίο “Φλίππερ” του Κώστα Καλφόπουλου: Γιώργος Σκαλίδης // Γενική Κατηγορία: Αιμίλιος Γκαλίπης // Καλύτερη αφίσα: Άγγελος Χατζόπουλος.

—————

Σαρανταένα βραβεία κέρδισαν σπουδαστές και απόφοιτοι του ΑΚΤΟ στους Αγώνες Νέων Σχεδιαστών 2015, που διοργάνωσε το περιοδικό GR DESIGN υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδος για δεύτερη χρονιά.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε ειδική εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη και πλαισιώθηκε από έκθεση για τον εορτασμό των δύο χρόνων από την έκδοση του περιοδικού.

Σπουδαστές και απόφοιτοι των προγραμμάτων Graphic Design και Product Design βραβεύθηκαν αποσπώντας ο καθένας τους περισσότερα από ένα βραβεία στις ποικίλες κατηγορίες του διαγωνισμού.

back_button

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
Seminars March 2017