Συνεργασία ΑΚΤΟ + SAMSUNG

Το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, ο ΑΚΤΟ ξεκίνησε μια ευρύτερη συνεργασία με τη SAMSUNG Electronics Hellas, πρωτοπόρος παγκοσμίως εταιρία στις τεχνολογίες, τις τηλεπικοινωνίες και τα ψηφιακά μέσα. Η συνεργασία θα έχει διάρκεια και προοπτική σε βάθος χρόνου και θα συμπεριλαμβάνει πολλές ενέργειες και δράσεις. Σύντομα θα ανακοινωθούν προσφορές προϊόντων της εταιρείας ειδικά για τους σπουδαστές, καθηγητές και την διοίκηση του κολεγίου σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές.

Μετά από διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε για το σχεδιασμό καλύμματος του νέου Smartphone Galaxy Note II, από τους Γραφίστες του κολλεγίου, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012, η Samsung Electronics Hellas και ο ΑΚΤΟ εγκαινίασαν την έκθεση “It’s your time to Be Creative” με την βράβευση των 4 νικητών.

Συγκεκριμένα, η Samsung κάλεσε 38 σπουδαστές του τμήματος γραφιστικής του ΑΚΤΟ από την Αθήνα και Θεσσαλονίκη να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό κατά την περίοδο 29 Οκτωβρίου με 19 Νοεμβρίου προκειμένου να σχεδιάσουν το κάλυμμα για το Smartphone Galaxy Note II. Με αυτόν τον τρόπο οι σπουδαστές είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τη δημιουργικότητά και το ταλέντο τους συνδυάζοντας την τέχνη με την τεχνολογία.

Πρώτος νικητής αναδείχθηκε ο σχεδιαστής Δημήτρης Μαρίνης το έργο του οποίου θα τυπωθεί και θα πωληθεί μαζί με το Galaxy Note II σύντομα από τα καταστήματα Πλαίσιο. Δεύτερος νικητής ήταν ο Γρηγόρης Γιανουλόπουλος, τρίτος ο Ανδρέας Δέσκας και τέταρτος ο Κυριάκος Μπαλντάς.

Τα σχέδια όλων των σπουδαστών παρουσιάστηκαν στον Πολυχώρο «Έβδομος», στο Σύνταγμα (Καραγιώργη Σερβίας 4, Στοά Καλλιγά), από τις 13 έως τις 16 Δεκεμβρίου.

Όπως δήλωσε ο Marketing Director της Samsung Electronics Hellas κ. Μιχάλης Μόσχος «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που δίνουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να προβάλλουν το ταλέντο τους και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους. Η Samsung στηρίζει τους ταλαντούχους νέους και σκοπός μας είναι να συνεισφέρουμε με αντίστοιχες ενέργειες στο μέλλον».

Φωτογραφικό υλικό

back_button

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr
Seminars March 2017