Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων
(Marketing)

Ακολουθώντας την φιλοσοφία για συνεχή ανανέωση και εξέλιξη, ο ΑΚΤΟ εντάσσει στα προγράμματα σπουδών του και διετή προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης – ΙΕΚ, καλύπτοντας πλέον όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες στον τομέα των Εφαρμοσμένων και Καλών τεχνών, του Design και των Media. Τα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ΙΕΚ προσφέρουν μεγαλύτερη ευελιξία στην διάρκεια παρακολούθησης και τα δίδακτρα, με το κύρος και την αξιοπιστία του ΑΚΤΟ, του πιο εξειδικευμένου εκπαιδευτικού οργανισμού στις περιοχές του art & design.

Φιλοσοφία του προγράμματος

O Marketer είναι ικανός να αναλύσει, να αντιληφθεί και να επικοινωνήσει το εμπορικό και διαφημιστικό πρόβλημα, έχοντας αποκτήσει γνώσεις marketing και έρευνας αγοράς. Συμβάλει στον σχεδιασμό στρατηγικής επικοινωνίας του διαφημιζόμενου προϊόντος ή υπηρεσίας, έχοντας τις απαιτούμενες γνώσεις συμπεριφοράς καταναλωτή, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην δημιουργία και υλοποίηση των κατάλληλων διαφημιστικών μηνυμάτων και στην επιλογή και χρήση των κατάλληλων διαφημιστικών μέσων και εργαλείων.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών τα μαθήματα που διδάσκονται είναι:

Διοίκηση επιχειρήσεων, Δίκαιο, Οικονομικά μαθηματικά, Στατιστική, Γενική Λογιστική, Marketing, Οικονομική των επιχειρήσεων, Επιχειρησιακές επικοινωνίες, Δημόσιες σχέσεις, Ερευνα Marketing, Διαφήμιση – Διαφημιστικά μέσα, Σχεδιασμός πωλήσεων, Συμπεριφορά καταναλωτή, Στρατηγική και σχεδιασμός Marketing (Marketing Plan), Διοίκηση marketing, Βιομηχανικό Marketing, Διεθνές Marketing, Marketing υπηρεσιών, Χρηματοοικονομική διοίκηση.

Τίτλος Σπουδών

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του διετούς κύκλου σπουδών οι απόφοιτοι αποκτούν τη Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (AKTO IIEK), που τους δίνει δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργούνται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., και οδηγούν στο Δίπλωμα Κατάρτισης. Με την απόκτηση του αναγνωρισμένου διπλώματος, ο απόφοιτος έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει σε διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Στις εξετάσεις του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. συμμετέχουν ισότιμα οι απόφοιτοι όλων των Ι.Ε.Κ. της χώρας, δημοσίων και ιδιωτικών, εξεταζόμενοι τόσο σε θεωρητικό, όσο και σε πρακτικό μέρος. Οι Βεβαιώσεις Επαγγελματικής Κατάρτισης (Β.Ε.Κ.) που απονέμουν τα Ιδιωτικά Ι.Ε.Κ. είναι απολύτως ισότιμες των Δημοσίων Ι.Ε.Κ.

Επαγγελματική αποκατάσταση

Οι απόφοιτοι του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων (Marketing), μπορούν να σταδιοδρομήσουν σε επιχειρήσεις του Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα, σε διαφημιστικές εταιρίες και ΜΜΕ, σε εταιρίες παραγωγής, σε τράπεζες και οργανισμούς. Με τις γνώσεις που αποκτά ο απόφοιτος μπορεί να εργαστεί στο δημιουργικό ή στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών διαφημιστικών εταιριών, να γίνει στέλεχος σε μια εταιρία δημοσίων σχέσεων, αλλά και να εργαστεί σε studios και εταιρίες τηλεοπτικής και κινηματογραφικής παραγωγής.

Νέες ενάρξεις: Φεβρουάριος 2017

Κάνε Early Entry! Διάλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει, πραγματοποίησε την εγγραφή σου άμεσα και επωφελήσου από τις μοναδικές προσφορές διδάκτρων του ΑΚΤΟ, με ειδική έκπτωση έως και 700 ευρώ και έναν ευέλικτο οικονομικό διακανονισμό.

Επικοινώνησε, σήμερα, με τη Γραμματεία του AKTO στο information@aktocollege.gr ή τηλεφώνησε στο 210 5230130 (Αθήνα) – 2310 221231 (Θεσσαλονίκη) για να ενημερωθείς αναλυτικά για τα προνόμια, που σου δίνει το Early Entry!

Δείτε περισσότερα:

top-45

143;18;topLeft;topRight

top-45

131;18;topLeft;topRight

top-45

141;18;topLeft;topRight

top-45

181;18;topLeft;topRight

top-45

110;20;topLeft;topRight

top-45

114;18;topLeft;topRight

 

British Accreditation Council

 

QAA

top-45

Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης & Προώθησης Προϊόντων (Marketing) 29/04/2016

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr