Open Learning

imerologio2

Το πρόγραμμα Open Learning με παρουσία στην Σχολή μόνο δύο απογεύματα την εβδομάδα (Δευτέρα και Τετάρτη), προσαρμόζεται στις προσωπικές ανάγκες χρόνου των φοιτητών και απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν διαθέτουν χρόνο για καθημερινή παρακολούθηση.

Το πρόγραμμα σπουδών Open Learning είναι διετούς διάρκειας (4 εκπαιδευτικά εξάμηνα).

Στους αποφοίτους του προγράμματος απονέμεται βεβαίωση σπουδών (ΑΚΤΟ Κατάρτιση, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 2, με την αδειοδότηση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και στη συνέχεια τους δίνεται η δυνατότητα με κάποια επιπλέον μαθήματα κατά τη διάρκεια του θερινού εξαμήνου, να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στο επικυρωμένο από το Middlesex University τελευταίο έτος σπουδών και να αποκτήσουν Bachelor of Arts (Honours) Degree.

Η δυνατότητα Open Learning προσφέρεται στα εξής προγράμματα:

Γραφίστας (Graphic Designer)

Διακοσμητής Εσωτερικών Χώρων (Interior Designer)

Σχεδιαστής Μόδας (Fashion Designer)

Φωτογράφος (Photographer)


Νέες ενάρξεις εαρινών τμημάτων: Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Τα εαρινά τμήματα ολοκληρώνουν το πρώτο (1ο) έτος σπουδών τον ερχόμενο Οκτώβριο, δίνοντας σου την ευκαιρία να συνεχίσεις απευθείας στο δεύτερο (2ο) έτος σπουδών.

Κάνε Early Entry! Διάλεξε την ειδικότητα που σου ταιριάζει, πραγματοποίησε την εγγραφή σου άμεσα και επωφελήσου από τις μοναδικές προσφορές διδάκτρων του ΑΚΤΟ, με ειδική έκπτωση έως και 700 ευρώ και έναν ευέλικτο οικονομικό διακανονισμό.

Επικοινώνησε, σήμερα, με τη Γραμματεία του AKTO στο information@aktocollege.gr ή τηλεφώνησε στο 210 5230130 (Αθήνα) – 2310 221231 (Θεσσαλονίκη) για να ενημερωθείς αναλυτικά για τα προνόμια, που σου δίνει το Early Entry!

Η εκπαίδευση στηρίζεται στην πολύ καλή οργάνωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, που μοιράζεται ανάμεσα στο χώρο της Σχολής και την κατοικία του σπουδαστή.

Η διδασκόμενη ύλη αναπτύσσεται με απόλυτα προγραμματισμένο τρόπο και περιλαμβάνει:

  • Διαλέξεις: ωριαίες διδασκαλίες με προβολή slides και χρήση άλλων εποπτικών μέσων, με τα οποία ενισχύεται η διδασκαλία. Η θεωρητική γνώση εμπεδώνεται και με την παρουσίαση παραδειγμάτων.
  • Εργασίες (Projects): αναθέσεις εργασιών με ειδικά φύλλα εργασίας, στα οποία αναγράφονται όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται οι σπουδαστές για τη μελέτη τους. Αναγράφονται, ακόμα, τα κριτήρια αξιολόγησης της εργασίας τους, η διάρκεια της, το πρόγραμμα των συναντήσεων με τον καθηγητή (tutorial) και η σχετιζόμενη με το θέμα βιβλιογραφία.
  • Σεμινάρια: είναι συζητήσεις με ομάδα σπουδαστών για κάποιο θέμα ή ακόμα και παρουσιάσεις σχετικών θεμάτων από άλλους καθηγητές ή επισκέπτες – καθηγητές.
  • Κριτική: η κριτική είναι καθοριστική για την ποιότητα της εκτελούμενης εργασίας και εποικοδομητική για τον κάθε σπουδαστή. Γι’ αυτό στο τέλος κάθε εργασίας (project) η κριτική γίνεται με ανάρτηση των εργασιών παρουσία όλων των σπουδαστών.
  • Εργαστήρια: ειδικά εργαστήρια, που οργανώνονται σε προγραμματισμένο χρόνο, ώστε να ασκηθούν οι σπουδαστές με την καθοδήγηση των καθηγητών, σε θέματα που απαιτούν συγκεκριμένες δεξιότητες.
  • Εργαστήρια Η/Υ: μαθήματα Η/Υ, που γίνονται στα εργαστήρια του ΑΚΤΟ και περιλαμβάνονται στο εβδομαδιαίο ωρολόγιο πρόγραμμα. Σπουδαστές, που δεν έχουν Η/Υ στο σπίτι τους, έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται στα εργαστήρια της Σχολής με την επίβλεψη βοηθών – καθηγητών.

Πλεονεκτήματα του Open Learning

  • Οι φοιτητές δεν είναι αναγκασμένοι να εγκαταλείψουν την κύρια απασχόλησή τους ή την οικογενειακή τους ζωή προκειμένου να παρακολουθήσουν σπουδές.
  • Αφιερώνουν λιγότερο χρόνο για την παρακολούθηση προγράμματος σπουδών, ίδιου με εκείνο που αναπτύσσεται με καθημερινή φοίτηση, και περισσότερο σε προσωπική εργασία, επιτρέποντάς τους να οργανώσουν τον χρόνο τους σύμφωνα με τις ανάγκες τους.
  • Δεν είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται καθημερινά, γλιτώνοντας τα έξοδα, τον χρόνο και το άγχος της συγκοινωνίας.
  • Μπορούν να αποκτήσουν πανεπιστημιακούς τίτλους Bachelor of Arts και Master of Arts του Middlesex University στην ειδικότητα της αρεσκείας τους.

top-30

143;18;topLeft;topRight

top-45

131;18;topLeft;topRight

top-45

141;18;topLeft;topRight

top-45

181;18;topLeft;topRight

top-45

110;18;topLeft;topRight

top-45

114;18;topLeft;topRight

 

British Accreditation Council

 

QAA

top-left-justify

Open Learning 29/05/2013

Campus Αθήνας

Ευελπίδων 11Α (έναντι Πανελληνίου Γ.Σ.)
Αθήνα, 113 62
Τηλ: 210 52 30 130, Fax: 210 38 13 700

Campus Θεσσαλονίκης

26ης Οκτωβρίου 38-40 & Ανδρέου Γεωργίου
(δίπλα στο MET HOTEL) Θεσσαλονίκη, 546 27
Τηλ: 2310 221 231, Τηλ/Fax: 2310 544 723


information@aktocollege.gr